tisdag 2 februari 2010

Äntligen kläs Miljöpartiet av...


Någon måste säga det! Likt kejsarens nya kläder där barnet utropade;
- Han har inga kläder på sig!
I dagens Expressen går LUF:s ordförande och Liberatis grundare ut i en debattartikel kring den Ekofascism som Miljöpartiet inte har gjort upp med. Med Miljöpartiets politik inte bara som en del av att röra om i grytan utan om de verkligen får makt att genomföra den, skulle få ödesdigra konsekvenser för industri- och exportlandet Sverige. Förutom skrotandet av kärnkraften finns det ett antal områden medför att ekonomin havererar, med Miljöpartipolitik.

http://www.expressen.se/debatt/1.1866309/mp-maste-gora-upp-med-ekofascismen

Den tillväxtfientliga politik som Miljöpartiet står för måste få en motbild.
Som Alexander Bard och Adam Cwejman skriver;
"Ekologisterna vägrar att se vad som faktiskt har gett lägre spädbarnsdödlighet, fler barn som går i skola, fler läkare per capita och det mesta som förknippas med välstånd och positiv utveckling. Att vi lever längre i dag än för hundra år sedan beror inte på att vi köper närodlade tomater eller på att vi släcker lamporna en timme under earth hour."

Det finns en övertro hos Miljöpartisterna att staten skall planera allt i minsta detalj för att vi skall få en bättre miljö och värld. Det är därför de hamnat i den socialistiska fållan. För att värna miljön så är det enbart staten och ingen annan än staten som kan användas som ett maktinstrument för att nå fram till resultatet. Flörten med småföretagarna känns i dag lika falsk som Vänsterpartiets flört med småföretagarna. Att bli behandlade som "nyttiga idioter" är inte framgångsrikt för att nå resultat och respekt.


Alexander och Adam fortsätter;
"Det är med med frihet, demokrati, teknologiska innovationer och positiva incitament som vi skyddar planeten och räddar klimatet. Skatter på växthusgaser och handel med utsläppsrätter är utmärkta exempel.
Dessutom är nya teknologiska lösningar på miljö- och klimatproblem lätta att kopiera och sprida snabbt i hela världen. De minskar snabbt i kostnad när de sprids."


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar