tisdag 31 augusti 2010

Ytterligare ofinansierade 50 miljarder rullas ut av de rödgröna


De rödgröna litar på regeringens underlag för statsfinanserna. På grundval av det överskott som finns under kommande mandatperiod vill man sätta sprätt på de pengar Anders Borg har hållit hårt i. Man har ingen egen analys av hur mycket budgetutrymme som finns utan LITAR PÅ REGERINGEN.

Hoppla! Det är det här gänget som skall styra Sverige. Litar på de som de varje dag skäller ut som oansvariga och har gjort för lite under lågkonjunkturen. Var är deras egna ekonomiska analys?

Löften om sänkt maxtaxa i barnomsorgen, maxtaxa i hemtjänsten skapar obefintligt kommunalt självstyre. Minskad valfrihet och ökade skatter i kubik. Man måste höja skatten rejält för att få en ekonomi i balans. Ytterligare ca 50 miljarder utlovades i dag. Den enda chansen att betala kalaset är att sätta snurr på sedelpressarna i Tumba. Till följd ökad inflation och därmed högre arbetslöshet. Detta botas av mer personer anställda i offentlig sektor.

Känns politiken igen?

Ingen ny politik - ingen vision som skall lyfta Sverige - bara gammal sossepolitik kryddat med massa förbud inom klimatområdet av Miljöpartiet.

Jan Rejdnell

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar