söndag 12 september 2010

Det sista som överger (S) är hoppet...


På s-bloggar utmålas nu chansen att slå Alliansen trots den senaste opinionsundersökningen från SIFO som säger att det är skillnad om tio procentenheter mellan blocken. Man pekar på att i Norge gjordes en upphämtning om fem procent och vänstern vann valet.

Det är närmare tio (10 ) procent som de rödgröna skall hämta upp. Inte fem (5) procent. I Norge var dessutom förutsättningarna annorlunda. Där presenterade vänsterpartiet sin kandidat som kommande finansminister. Skulle de rödgröna presentera Lars Ohly som finansminister i Sverige lär valförlusten bli historisk.

Mona sa själv som sista kommentar i kväll på debatten att Sverige behöver en majoritetsregering för att utestänga SverigeDemokraterna. Just det! Bästa sättet att utestänga SverigeDemokraterna är i dagsläget att rösta på Alliansen.

Tveksamma väljare borde nu inte öppna för Sverigedemokraternas möjlighet till att påverka politiken i Sverige genom att rösta på de rödgröna. Om man är tror på Sverige och vill utestänga de främlingsfientliga krafterna bör man rösta på Alliansen och få en tydlig majoritetsregering - som Mona sa.

Jan Rejdnell

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar