torsdag 22 mars 2012

Ingemar Reepalus uttalanden är antisemitiska

Gång efter gång uttalar sig socialdemokraternas starka man i Malmö - Ingemar Reepalu - nedsättande om den judiska minoriteten i Malmö. Det är ingen hejd.

Senaste uttalandet skulle Sverigedemokraterna har lierat sig med judiska grupper för att sprida hat mot muslimer. Det hävdar Ilmar Reepalu i en intervju i Magasinet Neo.

Sedan backar han från uttalandet och säger att det är ett missförstånd. Ber lite om ursäkt och kör på som vanligt igen. Det är inget misstag . Det är en strategi. Nu måste det sägas rent ut - Ilmar Reepalu är antisemit! Han menar ingenting med sina ursäkter eller tillbakatagande av uttalanden för det har skett för många gånger.

Han plockar ihop en grupp och paketerar dem tillsammans med ett tabubelagt parti som hetsar mot muslimer. Syftet är uppenbart och tricket är gammalt. Det har använts tidigare i historien av personer som Reepalu knappast skulle vilja bli sammankopplade med.

Reepalu gör vad som helst för att slippa judarna i Malmö. Det är dags att Malmö slipper Reepalu. Om inte socialdemokratin tar avstånd från deras mest framträdande person i Malmö så landar till sist kritiken på partiet.

Jan Rejdnell

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar